Stránky 1
#1 2018-10-11 12:27:06
- MilanK
- Člen
- Registrován: 2018-10-11
- Příspěvky: 5
Jak dodatečně nastartovat zakvašení?
Zakvasíte ve zdánlivě ideálních podmínkách a po týdnu stále nic! Jak dodatečně nastartovat první kvašení? Čekat? Přidat cukry? Přidat kvasinky? Provzdušnit? Zvýšit teplotu? Sypat živnou sůl? (já bych začal dodatečným provzdušněním - pivovarníci tak začínají také)
Offline
#2 2018-10-11 20:07:22
- Piparkakuja
- Člen
- Registrován: 2015-10-31
- Příspěvky: 134
Re: Jak dodatečně nastartovat zakvašení?
Nejsnazší je odnést demižon do tepla. Když se mi zarazí kvašení, nechám to pár dní v obýváku...
P.
Offline
Stránky 1